KOPERS

KOOP MET WATSONS REAL ESTATE

Watsons Real Estate biedt u een reeks eigenschappen die u niet te koop zult vinden via andere agenten. Wij zullen overeenkomen met uw wensen uit onze uitgebreide vastgoedportefeuille.


GRONDIGE KENNIS VAN DE STREEK

Hier bij Watsons Real Estate zijn we gespecialiseerd in La Marina Urbanisatie, wat ons lokale experts maakt. We werken nauw samen met onze verkopers, waardoor we uw perfecte droomhuis of onroerend goed investment kunnen vinden. Onze ervaren medewerkers zullen u begeleiden bij het aankoopproces vanaf het vinden van de juiste woning tot aan de ondertekening bij de Notaris, met de verzekering van een vlotte transactie. Wij beseffen dat het kopen in het buiteland vaak zeer ontmoedigend kan zijn, dus wees gerust je werkt samen met experts die duizenden tevrede klanten geholpen hebben.


KEUZE VAN DE JUISTE WONING

Bij de aankoop in het buiteland, begrijpen we uw behoefte aan nauwkeurige informatie en begeleiding. Het is ons beleid bij Watsons Real Estate geen valse drang te creëren om een klant in een koop te duwen. Veel van onze klanten komen van verwijzingen en we waaarderen het belang van een goede reputatie.


BEGELIJDING DOOR HET AANKOOP PROCES

Zodra u de juiste woning geselecteerd hebt zullen wij er zijn om u te helpen bij elke stap van de weg. Het is onze bedoeling dat als u eenmaal onze klant word, je als onze klant blijft en onze dienstverlening aan anderen aanraad. We weten hoe belangrijk het is van een vriendschappelijke contact aan het einde van de telefoon te hebben is om u te helpen. We werken samen met vele andere profesionelen die hulp kunnen bieden op de volgende gebieden: Ondroerend goed juridisch advies, financieel advies, verhuizingen en meubels.


AANVULLENDE DIENSTEN

Onze bauwdivisie kan een gevarieede aanbod van taken uitvoeren, zoals schilderen, zwembaden, extensies en complete renovaties. We kunnen bijstand en advies bieden met woning verhuur, het openen van bankrekening en scholen. Watsons Real Estate zal ernaar streven u te helpen bij alles wat u nodig hebt om het proces van het kopen van uw huis zo eenvoudig en stress-vrij als mogelijk te maken.


CONTACT WATSONS REAL ESTATE

Als u een medewerker van ons team wil contacteren om de aankoop van en woning te bespreken kunt u telefoneren op +34 965063012 of een e-mail sturen naar info@watsonsreal estate.net