Leverantörer

Varför använda Watsons fastigheter?

Watson Real Estate är rätt val för att hantera försäljning av din spanska egendom. När du anger Watsons ägda fastigheter kommer att annonseras i våra stora kontorsfönster, tidskrifter och webbplatser. Dessutom har vi egendom från potentiella köpare mer för reklam i internationella fastighets portaler ledare (Zoopla, Kyero och Rightmove). Vårt professionella team av flerspråkiga försäljningsrådgivare är upptagen med att hjälpa kunder att hitta den bästa egenskapen.

Sälja din bostad
Fastighetsmarknaden i Costa Blanca har alltid varit mycket konkurrenskraftig och säljare bör alltid ha en expertråd från en lokal myndighet. Watsons fastighetsmarknaden din egendom på ett professionellt sätt för att få bästa möjliga pris. En bra agent kommer att kunna berätta den sanna marknadsvärdet på din fastighet. Med köpare att vara mycket mer effektivt, är det viktigt att beakta nuvarande jämförbara priser. En realistisk pris är mycket viktigt, för om priset är för högt, kommer folk inte vill se sin egendom och eftersom vi är i branschen för att sälja fastigheter som inte är bra för dig och försäljning konsulter som arbetar hårt att sälja din bostad.

I en starkt konkurrensutsatt marknad som kräver en byrå som konsekvent ger resultat och överträffar förväntningar på kundservice kunder. Vårt team Watsons Real Estate har en beprövad få det bästa priset på fastigheter och vår verksamhet har gått från klarhet oavsett marknadssituation historia. Vår lokala marknadskunskap i kombination med vår energi, entusiasm och passion för att lyckas i sitt namn är laget Watsons Property starkaste attribut. Om du funderar på att sälja din bostad, kontakta oss för en konsultation och inledande marknadsvärdering, på telefon (34) 965 063 012 eller via e-post, info@watsonsrealestate.net

Försäljningsprocessen
När Watsons Real Estate har gett en marknadsvärdering och priset har kommit överens om, kommer du att bli ombedd att skriva våra villkor formellt instruera mäklaren att sälja ditt hem Watsons. då kommer vi att ha de exakta detaljer om boendet och foton, professionell video och mätningar för att marknadsföra din egendom på ett effektivt sätt.

Egenskapen Watsons förbereda sedan marknadsföringsmaterial som kommer att skickas till databasen över potentiella köpare. Denna information visas även i internationella fastighetsportaler och våra högt uppsatta webbplatser, vilket garanterar maximal exponering av försäljningen.

säljer tips
Se till att din fastighet är i bästa möjliga prestanda skick innan förlägger den till salu. Utan tvekan kommer det att finnas mycket liknande egenskaper på marknaden och första intryck verkligen räknas. Så om du har vattenskada eller unken hus, vänligen få det fasta, eftersom detta ger någon köpare framtida onödiga invändningar. Andra exempel på arbete som kan vidtas för att förbättra dina chanser att sälja snart, är färgen ingår; insidan och utsidan, om du har en trädgård för att hålla det rent och snyggt, och lämnar inget otäckt där ute. På dagen display, försök att hålla så snyggt hem som möjligt, eftersom trots potentiella köpare är medvetna om att de som bor i huset, är det inte en bra idé att lämna smutsiga kläder eller handdukar runt. Om du har hyresgäster som hyrde fastigheten vänligen meddela dem på ovanstående och vi kommer att ge potentiella köpare, kommer de flesta att försöka ge dem så tidigt som möjligt.

Vi arbetar 6 dagar i veckan och ibland har kunder som vill se helgerna så försök att vara så bra som de kan när det gäller att visa gånger som försöker ge så mycket tid som möjligt, men när en kund kommer in i vårt kontor ber för sin egendom som ibland kräver omedelbar tillgång. Watsons ger Inmobiliaria en uppsättning nycklar är alltid den enklaste lösningen.

Låt din agent sätta en bräda försäljning många köpare kör runt föredragna områden din på jakt efter fastigheter till salu och denna metod har en dokumenterad historia.


Ta emot vårt månatliga nyhetsbrev med erbjudanden och nyheter.


965 06 30 12

605 37 50 33

info@watsonsrealestate.net

C Amsterdam 2D, Urb La Marina

03177 San Fulgencio, Alicante


A.E.G.A.I No:1797

Copyright @ 2021 Watsons Real Estate | Legal anmärkning | Política Privacy Policy