Köpare

VAL AV EGENDOM
Välkommen till urbanisering av La Marina, som ligger 20 minuters bilresa från Alicantes flygplats. I närheten finns en vacker sträcka av gyllene kusten i Costa Blanca. Du kommer att se att vår utveckling är självförsörjande och erbjuder alla de faciliteter som man kan behöva, internationella snabbköp, vårdcentral, privat klinik, apotek, optiker, restauranger, offentliga pooler och vecka marknaden. Det finns också regelbundna buss- och taxitjänster från varje punkt av urbanisering. Vi rekommenderar att du tillbringar minst en vecka här i urbanisering La Marina, för att få en uppfattning om området och alla de tjänster som erbjuds. Under sin vistelse kommer en medlem av vårt team följa alla de egenskaper du har valt att se. Vi kommer att ge råd om alla aspekter av att köpa en fastighet i Spanien.

BANKKONTO
Innan du köper en fastighet, är det lämpligt att öppna ett spanskt bankkonto. En medlem i vårt team kommer att följa gärna hjälpa till med denna process.

iNTECKNINGAR
Om du behöver en inteckning, kommer Watsons Real Estate hjälpa. Det är möjligt att få en inteckning på upp till 80% av värderingen. Ränta är cirka 3,5%.

amorteringskalkylator

KONTRAKT DEPOSIT
Att reservera fastigheten i ditt val, en reservoar, varefter vi ger en period av två veckor för att överföra det återstående beloppet av fyndigheten, normalt 10% av den totala, med en ungefärlig tid för fullgörandet krävs två månader, beroende på avtalet mellan parterna.

RÄTTSPROCESSER
De uppskattas till 11% av försäljningen och består av:
8% moms.
3% notarie, registrering av egendom, två sökningar (att se till att fastigheten är fri från panträtter och inteckningar). Terminskontrakt för el, vatten och lägger till namn och adress debiteringar.

NOTARIUS PUBLICUS
Den roll som denna person är att se till att försäljningen är på väg att göra är lagliga och uppfyller vissa krav som ställs av den spanska regeringen. Han kontrollerade skrivandet av fastigheten för att se till att alla parter är väl representerade och att ägandet av fastigheten övergår till köparen vid slutet av försäljningen, antingen helägda eller i kombination med en inteckning. Den spanska lagen kräver att en notarie vittne under leveransen av de överenskomna beloppen och undertecknandet av alla nödvändiga dokument. Notarie uppmanar också andra anmärkning Enkel på fastigheten, minuter före undertecknandet av gärning. Du kommer att få notarie en enkel kopia av handlingen.

fastighetsregister
Fastighetsregistret är där ditt skrivande kommer att registreras i ditt namn. Detta förfarande varar vanligtvis cirka tre månader.

Fullmakten
Om du tror att du inte kan återvända till Spanien för dagen för undertecknandet, kan du lämna in en fullmakt till förmån för sin advokat, Watsons Real Estate eller en tredje person.

TESTAMENTET Har du eller inte vilja i ditt hemland, är det rekommenderat att bevilja en notarie bevis om dess egenskaper i Spanien. Detta säkerställer att du och din skyddas, i fall det oundvikliga händer. Vårt team kan hjälpa dig att utforma och förbereda det ..

NIE (Foreigner Identification Number)
Detta nummer är viktigt om du inte är bosatt i Spanien och vill köpa en fastighet eller ett fordon i Spanien. Det krävs också för många andra formaliteter, såsom skriva in sina barn i skolan, etc.).
Om du väljer att köpa en fastighet med oss, kommer vi att bidra till att uppnå samma ..

TRANSMISSION
Tillvägagångssättet, på morgonen av undertecknandet av handlingen, är enligt följande: En medlem i vårt team kommer att följa banken att ordna insamling av Det belopp (före detta datum kommer Watsons Real Estate och ansvara för att organisera order och / eller nödvändiga kontroller). Efter att alla transaktioner på banken, kommer vi att följa med dig att kontrollera inventering av fastigheten. Om du har lämnat oss en fullmakt, en medlem i teamet Real Estate Watsons kontrollera inventeringen på deras vägnar på morgonen av transmissionen och hämta nycklarna. Och efter undertecknandet av gärning vid notarie, kommer du att vara stolt ägare till din nya fastighet och träda i besittning av nycklarna.

Flyttning HEM- OCH Hemförsäkring
Efter överföringen kommer vi att se till att avtal om leverans av vatten och el samt fastighetsskatten överförs till ditt namn och vi tar hand om förändrade direktdebitering med varje företag. Vi rekommenderar starkt som garanterar ditt hem, både innehåll som en kontinent och vi kan också vara till hjälp i detta avseende.

SERVICE
Efter köpet av ditt hem, är Watsons Real Estate alltid till hands för att hjälpa till med alla frågor som inte förstår. Vår service efter försäljning är tillgänglig för alla våra kunder, gamla och nya, både för lite råd till en allmän fråga. Vi kommer att vara mer än glada att hjälpa. Vår service efter försäljning är oöverträffad.


Ta emot vårt månatliga nyhetsbrev med erbjudanden och nyheter.


965 06 30 12

605 37 50 33

info@watsonsrealestate.net

C Amsterdam 2D, Urb La Marina

03177 San Fulgencio, Alicante


A.E.G.A.I No:1797

Copyright @ 2021 Watsons Real Estate | Legal anmärkning | Política Privacy Policy